Viering met Renske van Berkel

Thema van de viering is: Reizen en thuiskomen.

Renske vertelt het volgende: “Ik werkte de laatste 25 jaar vooral als opleider en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Enkele jaren geleden ging ik het wat rustiger aan doen. Ik voelde gaandeweg ruimte om mijn religieuze landschap eens opnieuw te verkennen en volgde o.a. een levensbeschouwelijke en theologische opleiding.

Nu verzorg ik regelmatig vieringen bij verschillende vrijzinnige geloofsgemeenschappen. Ik put daarbij vooral uit universele bronnen, die raken aan de ziel, aan een zoekende geest en aan de essentie van ons bestaan. Dit betekent dat ik gebruik maak van Bijbelse verhalen, maar ook van gedichten, christelijke mystiek of boeddhistische wijsheid. En niet te vergeten van momenten van stilte.

Ik verheug mij erop u deze zomer te ontmoeten!”