Home » Viering met Rachelle van Andel

Viering met Rachelle van Andel

Zondag 23 december is Rachelle van Andel onze voorganger. Een jaar geleden liep zij stage in ons midden. Inmiddels heeft zij op 3 november haar proponentsexamen gedaan. Vanuit ons midden waren we vanuit De Kapel daarbij aanwezig met een groot aantal mensen! Ook heeft zij al een gemeente gevonden waar ze aan de slag is gegaan als vernieuwingspredikant, de remonstrantse gemeente van Eindhoven. Rachelle woont wel in Hilversum. 

Over de viering op deze ochtend schreef zij ons: ik deel een eigentijds kerstverhaal aan de hand van de verhalen van de straat. Ik ben de afgelopen periode met de straatpastor mee geweest, en ben ook bij ongedocumenteerden langs geweest voor mijn vernieuwingspredi-kantenwerk. Dat ga ik nog een aantal keren doen. Ik kruip zo onder de huid van Eindhoven. Ik denk dat het een universeel verhaal is: mensen die geen plek hebben om naar toe te gaan, een nieuw leven opbouwen, opnieuw beginnen, maar het lukt helaas niet altijd.