Viering met Ds. Madelief Brok

Beste mensen, wat vliegt de tijd toch. Het is al bijna een jaar geleden dat ik bij jullie ben voorgegaan in de Kapel.

Ik zie ernaar uit om jullie weer te ontmoeten en te horen hoe het gaat. Voor de mensen die mij (nog) niet kennen. Ik ben Madelief Brok en een flink aantal jaar geleden liep ik stage in de Kapel.

Sinds mei 2022 werk ik bij de Woudkapel in Bilthoven als inspirator. Na mijn studie antropologie  kwam ik terecht op de toneelschool in Maastricht. Er volgde een tijd van spelen, theater maken en creëren. Tegelijkertijd werkte ik als docent maatschappijleer in het onderwijs.

Na de komst van mijn dochter begon het weer te kriebelen, ik zocht verdieping. Een gesprek met Crista Anbeek bracht mij op de route van de master theologie aan de VU en het Remonstrants Seminarium. De studie tot Remonstrants predikant is recent afgerond en ik vind steeds meer mijn eigen stem als voorganger en inspirator.

Deze viering in de Kapel lezen en luisteren we uit Prediker: Wat geeft ons eigenlijk zin?